1. Єгоров В.І. Сухі рослинні жири в раціонах високопродуктивної птиці / В.І. Єгоров // Вісник РАСІН. – 2007. – №3. – С.31-34.
2. Рекомендації з нормування годівлі сільськогосподарської птиці / Братишко Н.І., Горобець А.І., Притуленко О.В. та ін.; за редакцією Ю.О. Рябоконя. – Бірки, 2005. – 101 с.
3. Свеженцов А.И. Комбикорма, премиксы, БВМД для животных и птицы / А.И. Свеженцов, С.А. Горлач, С.В. Мартыняк. – Днепропетровск: АРТ-ПРЕСС, 2008. – 412 с.
4. Штеле А. Сухой пальмовый жир для птицы / А. Штеле, А. Османян, Л. Гапонова // Комбикорма – 2005. –№ 6. – С.63-64.
5. Scragg R.H. Response of egg weight to the inclusion of various fats in layer diets / R.H. Scragg, N.B. Logan, N. Geddes // Brit. Poultry Science. – 1997. – Vol. 28, № 1. – P. 15-21.
6. Portela F. S. Factor influencing feed intake in laying hues / F.S. Portela // Poultry Adviser. – 1990. – Vol.23, №3. – P.65-68.
7. Ludden P. A. Effects of oscillating dietary protein on nutrient digestibility, nitrogen metabolism, and gastrointestinal organ mass in sheep / P.A. Ludden, T.L. Wechter, B.W. Hess // J. Amin. Sci. – 2002. – Vol.80. – P.3021-3026.