Правила публікації
Загальні умови подання
Надсилаючи рукопис до редакції, автор підтверджує, що представлена робота не була раніше опублікована, не перебуває на розгляді для публікації в іншому виданні, її публікація була схвалена всіма співавторами та відповідальними установами, де проводилося дослідження. Видавець не несе юридичної відповідальності за можливі претензії щодо компенсації.
Для використання рисунків, таблиць або фрагментів тексту з інших публікацій автори повинні отримати дозвіл від власників авторських прав як для друкованого, так і для електронного формату. Підтвердження отримання таких дозволів слід надавати разом із рукописом. Матеріали без відповідних дозволів вважатимуться власними матеріалами авторів.
Публікації в науковому збірнику «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» є безкоштовними. Плата за редагування статті не стягується.
Тематичні напрями
Науковий журнал «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» висвітлює результати наукових досліджень, проведених ученими навчальних закладів аграрного профілю з актуальних питань виробництва та переробки продукції тваринництва, а також розробки новітніх технологій утримання, розведення та годівлі тварин.
Збірник наукових праць «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» («Animal Husbandry Products Production and Processing») –включений до переліку наукових фахових видань України категорії «Б» (Наказ Міністерства освіти і науки України № 1643 від 28.12.2019 р.).
Фахове видання здійснює публікації за спеціальностями:
204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
101 – Екологія
162 – Біотехнології та біоінженерія
181 – Харчові технології
207 – Водні біоресурси та аквакультура