Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

ЖАРЧИНСЬКА В.С.

ORCID: 
https://orcid.org/0000-0002-5823-9095

Оцінювання енергетичної та біологічної цінності м’яса Cherax quadricarinatus за годівлі раків різними видами кормів

Автори: 
ЖАРЧИНСЬКА В.С., ГРИНЕВИЧ Н. Є.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-12-21