Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

ГУНЬЧАК О.В.

ВПЛИВ ДОБАВОК ГЕРМАНІЮ В КОМБІКОРМИ ДЛЯ ГУСЕНЯТ НА ЯКІСТЬ ЇХНЬОГО М’ЯСА

Автори: 
ГУНЬЧАК О.В.

ВПЛИВ ДОБАВОК ГЕРМАНІЮ В КОМБІКОРМИ НА ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ГУСЕНЯТ, ЩО ВИРОЩУЮТЬСЯ НА М’ЯСО

Автори: 
ГУНЬЧАК О.В., КАПЛУНЕНКО В.Г.