Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

МИКИТЮК В.В.

ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕТРАВНОСТІ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН РАЦІОНУ КІТНИМИ ВІВЦЕМАТКАМИ ЗА ДОДАТКОВОГО ВВЕДЕННЯ КОБАЛЬТУ

Автори: 
МИКИТЮК В.В., ВАСИЛЕНКО Т.О., ОРІЩУК О.С., ЦАП С.В., ПОРОТІКОВА І.І.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2018-145-2-24-31

ВПЛИВ ФОСФОЛІПІДІВ У СКЛАДІ КОРМОВИХ ДОБАВОК З ЛЕЦИТИНОМ НА ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН МОЛОДНЯКУ ГУСЕЙ

Автори: 
РУБАН Н.О., МИКИТЮК В.В.