Науковий журнал «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»  висвітлює результати наукових досліджень, проведених ученими навчальних закладів аграрного профілю з актуальних питань виробництва та переробки продукції тваринництва, а також розробки новітніх технологій утримання, розведення та годівлі тварин.

ISSN 2310-9289 (друковане видання)
ISSN 2415-7635 (онлайн) 
 
DOI 10.33245/2310-9289 (у системі Crossref).
 
«Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» («Animal Husbandry Products Production and Processing») – збірник наукових праць, що включений до переліку наукових фахових видань України категорії «Б» (Наказ Міністерства освіти і науки України № 1643 від 28.12.2019 р.).

 

Фахове видання здійснює публікації за спеціальностями:

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
101 Екологія
162 Біотехнології та біоінженерія
181 Харчові технології
207 Водні біоресурси та аквакультура 
 
 
Видавництво: «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», засноване Білоцерківському національному аграрному університеті
 
Збірник наукових праць «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» є фаховим виданням із сільськогосподарських наук (Наказ Міністерства освіти і науки України 06.11.2014 р. № 1279). Викладення журналу «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» відповідає міжнародним стандартам, структура статей у збірнику оформлена згідно міжнародних вимог.
Історично попередня назва видання - "Вісник Білоцерківського державного аграрного університету" (1996–2009). У 2009 видання перереєстровано під назвою «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» (офіційна абревіатура Tehnol. virob. pererobki prod. tvarinnictva).
У 2018 році журнал було перереєстровано у Міністерстві юстиції України з англійською назвою «Animal Husbandry Products Production and Processing» (Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобі масової інформації. Серія КВ №23608-13448 ПР, видане 09.11.2018 року Міністерством Юстиції України). 
Зареєстрований у сфері друкованих медіа (ідентифікатор R30-03970, затверджено рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення №1425 від 25.04.2024 р.).
 
Періодичність: виходить двічі на рік.
 
Мови: Статті публікуються українською та англійською мовами, супроводжуються ідентичними за змістом анотаціями українською мовою та розширеною анотацією англійською мовою.
 
Публікаціяв журналі «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» безкоштовна.
 
Збірник включено в одну з найбільш престижних міжнародних баз наукових журналів  Directory of Open Access Journals (DOAJ)
Збірник у повному обсязі, постатейно внесено до наукометричної бази Indexcopernicus.
Матеріали журналу постатейно представлені в  Національній бібліотеці України імені В.І. Вернадського
Редакційна колегія журналу складається з українських та іноземних науковців відповідно до зазначених напрямків досліджень (спеціальностей).
 
Журнал додано до бази даних з інформатики Google Scholar, він має високий індекс цитування.
 
Департаментом атестації кадрів МОН Україні включив журнал «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» до переліку наукових періодичних видань, рекомендованих для публікації статей здобувачам наукових ступенів (сільськогосподарські науки).
 
Політика відкритого доступу
Науковий вісник «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»   журнал відкритого доступу: перегляд, читання, завантаження та друк є вільним для всіх користувачів Інтернету. Редакція підтримує принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля загального суспільного прогресу. Доступ до змісту журналу можливий одразу після публікації паперового варіанту.
 
Авторські права
Автори зберігають за собою всі авторські права і одночасно надають журналу право першої публікації, що дає змогу поширювати даний матеріал згідно з ліцензією Creative Commons Attribution Licens 4.0 International (CC BY 4.0) із зазначенням авторства та первинної публікації в цьому збірнику наукових праць.