Науковий журнал «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва»  висвітлює результати наукових досліджень, проведених ученими навчальних закладів аграрного профілю з актуальних питань виробництва та переробки продукції тваринництва, а також розробки новітніх технологій утримання, розведення та годівлі тварин.

Рік заснування: 1996.

ISSN 2310-9289 (друковане видання)
ISSN 2415-7635 (онлайн) 
 
DOI 10.33245/2310-9289 (у системі Crossref).
 
 Ідентифікатор медіа: R30-03970
 
Збірник наукових праць «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» («Animal Husbandry Products Production and Processing») – включений до переліку наукових фахових видань України категорії «Б» (Наказ Міністерства освіти і науки України № 1643 від 28.12.2019 р.).

 

Фахове видання здійснює публікації за спеціальностями:

204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
101 – Екологія
162 – Біотехнології та біоінженерія
181 – Харчові технології 
207 – Водні біоресурси та аквакультура 
 
 
Видавництво: «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва», засноване Білоцерківським національним аграрним університетом.
 
Збірник наукових праць «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» є фаховим виданням із сільськогосподарських наук (Наказ Міністерства освіти і науки України 06.11.2014 р. № 1279). Викладення журналу «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» відповідає міжнародним стандартам, структура статей у збірнику оформлена згідно міжнародних вимог.
Історично попередня назва видання - "Вісник Білоцерківського державного аграрного університету" (1996–2009). У 2009 видання перереєстровано під назвою «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» (офіційна абревіатура Tehnol. virob. pererobki prod. tvarinnictva).
У 2018 році журнал було перереєстровано у Міністерстві юстиції України з англійською назвою «Animal Husbandry Products Production and Processing» (Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобі масової інформації. Серія КВ №23608-13448 ПР, видане 09.11.2018 року Міністерством Юстиції України). 
Зареєстрований у сфері друкованих медіа (ідентифікатор R30-03970, затверджено рішенням Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення №1425 від 25.04.2024 р.).
 
Відомості про журнал: Головний редактор – д-р с.-г. наук, доц., Ставецька Р.В.
 
Збірник виходить двічі на рік.
 

Публікація безкоштовна, рукописи приймаються українською та англійською мовами. Статті публікуються українською та англійською мовами, супроводжуються ідентичними за змістом анотаціями українською мовою та розширеною анотацією англійською мовою.

Видавник зобов'язується забезпечити доступ читачів до матеріалів журналу на умовах ліцензії Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License .

 
Індексація наукового збірника:
 
Збірник включено в одну з найбільш престижних міжнародних баз наукових журналів  Directory of Open Access Journals (DOAJ)
 
Збірник у повному обсязі, постатейно внесено до наукометричної бази Indexcopernicus.
 
Збірник у повному обсязі, постатейно представлено в Національній бібліотеці України імені В.І. ВернадськогоGoogle Scholar.
 
Департаментом атестації кадрів МОН Україні збірник «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» включено до списків збірників наукових праць, в яких рекомендується публікувати роботи претендентам на здобуття вчених звань та ступенів (сільськогосподарські науки).