1. Дубинская А.П. Кормовые добавки на основе вермикультуры/А.П. Дубинская, Н.Д. Сбитнева, А.М. Шония // Современные достижения биотехнологии. – Ставрополь, 1996. – С. 84.
2. Мельник И.А. Вермикультура – новое мощное средство оздоровления окружающей среды/ И.А. Мельник // Зерновые культуры. – 1997. – № 4. – С. 9–12.
3. Parlevliet G. Commercial earthworm – is it for you?/ G. Parlevliet // Agriculture Western (Australia). – 1997. – № 7. – P. 4.
4. Бабенко Г.О. Вплив препарату одержаного з дощового черв’яка на перебіг вільно-радикальних реакцій, активність антиоксидантних ферментів, вміст імуноглобулінів/ Г.О. Бабенко, Е.С. Киніна // Тез. докл. 3-го конгресу “Біоконверсія орг. відходів нар. госп-ва і охорона зовнішнього середовища”. – К., 1994. – С. 78.
5. Мясо и мясные продукты. Методы определения белка: ГОСТ 25011-81. – [Введен в действие 1983-01-01]. – М.: Стандартинформ, 2010. – 12 с.
6. Корми та кормова сировина. Визначення вмісту амінокислот методом капілярного електрофорезу використанням системи капілярного електрофорезу «КАПЕЛЬ – 105/105 М» / І.Я. Коцюмбас, Т.Р. Левицький, Г.П. Ривак та ін. – Львів, 2013. – 44 с.
7. Хавезов И. Атомно-абсорбционый анализ / И. Хавезов, Д. Цалев. Пер. с болг. Г.А. Шейниной: под ред. С.З. Яковлевой. – Л.: Химия, 1983. – 144 с.
8. Нормы и рационы кормления сельскохозяйственных животных: справочное пособие / [А.П. Калашников, Н.И. Клейменов, В.Н. Баканов и др.]. – М.: Агропромиздат, 1985. – 352 с.