1. Використання селену в рослинництві та тваринництві / І.І. Ібатуллін, В.А. Вешицький, В.В. Отченашко. – К.: Фенікс, 2004. – 208 с.
2. Селен в питании: растение, животные, человек / Под ред. Н.А. Голубкиной, Т.Т. Папазяна. – Москва, 2006. – 254 с.
3. Surai Peter F. Selenium in nutrition and health / Peter F. Surai. – Nottingham: Nottingham University Press, 2007. – 974 p.
4. Schrauzer G. Selenium yeast: composition, quality, analysis, and safety / G. Schrauzer // Pure Appl Chem, 2006. – Vol. 78. – P. 105-109.
5. The impact of forage additive Sel-Plex containing organic selenium (Se) on morphological and biochemical blood parameters and activity enzymes GPx and δ-ALRD in fattening pigs / Sarkuniene C., Oberauskas V., Baranauskiene D. et al. // Vet Med Zoot, 2010. – Vol. 50. – P. 88-92.