Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

КРУК О.П.

Характеристика яловичини, отриманої від бугайців української чорно-рябої молочної породи за різного покриву туш жировою тканиною

Автори: 
КРУК О.П., УГНІВЕНКО А.М.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-190-2-17-24

Забійні і м’ясні якості чистопородних і помісних бугайців української чорно-рябої молочної породи

Автори: 
КРУК О.П., УГНІВЕНКО А.М.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-18-25

ОЦІНЮВАННЯ М’ЯСНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ МОЛОДНЯКУ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ РІЗНОЇ ЖИВОЇ МАСИ ЗА СИСТЕМАМИ EUROP ТА JMGA

Автори: 
КРУК О.П.