Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
УГНІВЕНКО А.М.
Забійні і м’ясні якості чистопородних і помісних бугайців української чорно-рябої молочної породи
Автори:
КРУК О.П.
,
УГНІВЕНКО А.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-18-25
ХАРАКТЕРИСТИКА ТУШ ТА ЯЛОВИЧИНИ БИЧКІВ УКРАЇНСЬКОЇ М'ЯСНОЇ ПОРОДИ РІЗНИХ КЛАСІВ
Автори:
УГНІВЕНКО А.М.
ОЗНАКИ ЗАБОЮ БИЧКІВ УКРАЇНСЬКОЇ М'ЯСНОЇ ПОРОДИ ЗА РІЗНОЇ ВИРАЖЕНОСТІ М’ЯСНИХ ФОРМ
Автори:
УГНІВЕНКО А.М.