1. Denicourt, D. Detection of bovine K-casein genomic variants by the polymerase chain reaction method / D. Denicourt, M. Sabour, A. McAlister // Animal Genetics. – 1990. – Vol. 21. – P. 215–216.
2. Schaar, J. Effect of genetic variants of kappa-casein and beta-lactoglobulin on cheese-making / J. Schaar, B. Hansson,
H. Pettersson // J. Dairy Res. – 1985. – Vol. 52. – P. 429–437.
3. Kaminski, S. Kappa-casein genotyping of Polish Black-and-White x Holstein-Friesian bulls by polymerize chain reaction / S. Kaminski, L. Figiel // Genetica Polonica. – 1993. – Vol. 34. – P. 65–72.
4. Зиновьева, Н.А. Использование молекулярно-генетической информации в животноводстве / Н.А. Зиновьева, Л.К. Эрнст // Достижения в генетике, селекции и воспроизводстве сельскохозяйственных животных: материалы междунар. наук. конф. – СПб: ВНИИГРЖ, 2009. – Ч. 2. – С. 3–7.
5. The TG5 thyroglobulin gene test for a marbling quantitative trait loci evaluated in feedlot cattle / W.J. Barendse,
R. Bunch, M. Thomas [et al.] // Austr. J. Exp. Agricult. – 2004. – Vol. 44. – P. 66.