Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2023
»
БТФ №2 2023
Продуктивні, відтворні та біоенергетичні ознаки тварин різної вгодованості
Автори:
БОРЩ О.О.
,
БОРЩ О. В.
,
БАБЕНКО О.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-6-11
Оцінювання енергетичної та біологічної цінності м’яса Cherax quadricarinatus за годівлі раків різними видами кормів
Автори:
ЖАРЧИНСЬКА В.С.
,
ГРИНЕВИЧ Н. Є.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-12-21
Вплив генотипових чинників на ознаки молочної продуктивності корів українських молочних порід
Автори:
ЛАДИКА В.І.
,
СКЛЯРЕНКО Ю.І.
,
ПАВЛЕНКО Ю.М.
,
МАЛІКОВА А.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-22-30
Ефективність застосування біологічної активної добавки «Активіо» при годівлі молодняку качок
Автори:
ЛЕЩИШИН І.С.
,
КИРИЛІВ Я.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-31-39
Вплив різнотипових раціонів і сорбентів на накопичення Cd у м’язовій тканині молодняку великої рогатої худоби та свиней
Автори:
САВЧУК І.М.
,
КОВАЛЬОВА С.П.
,
ЯЩУК І.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-40-50
Успадковуваність та співвідносна мінливість лінійних ознак екстер’єру корів-первісток чорно-рябої худоби з надоєм
Автори:
ХМЕЛЬНИЧИЙ Л.М.
,
КАРПЕНКО Б.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-51-63
Природна резистентність та імунологічна відповідь молодняку волинської м’ясної породи за дії пробіотиків
Автори:
ФАРАФОНОВ С.Ж.
,
БОРЩЕНКО В.В.
,
СТАХІВ В.І.
,
МИЛОСТИВА Д.Ф.
,
МИЛОСТИВИЙ Р.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-64-70
Жирнокислотний склад мембран еритроцитів крові перепелів
Автори:
ЦЕХМІСТРЕНКО О.С.
,
ШУЛЬКО О.П.
,
ГАЮК Н.В.
,
ОНИЩЕНКО Л.С.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-71-77
Морфометрія крил робочих бджіл Харківської, Сумської та Полтавської областей України
Автори:
БАБЕНКО В.В.
,
ГАЛАТЮК О.Є.
,
ЧЕРЕВАТОВ В.Ф.
,
ЯРОВЕЦЬ В.І.
,
ГРИГОРКІВ Л.М.
,
КАЛАШНІКОВ О.Є.
,
ЕГОШИН Л.Р.
,
РОМАНИШИНА Т.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-78-89
Використання ДНК-технологій для експертизи харчових продуктів
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ДИМАНЬ Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-90-99
Біонанотехнологічні стратегії синтезу кон’югатів кверцетину з наночастинками селену з метою їх націлювання на сигнальний шлях Wnt/Ca2+
Автори:
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
ЦЕХМІСТРЕНКО С.І.
,
ДЕМЧЕНКО О.А.
,
ЦЕХМІСТРЕНКО О.С.
,
МЕЛЬНИЧЕНКО Ю.О.
,
ХАРЧИШИН В.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-100-107
Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом
Автори:
АНДРЕУС С.М.
,
РОМАНЧУК І.О.
,
РУДАКОВА Т.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-116-127
Шляхи збалансованого використання біотехнології вермикультивування в умовах антропогенного навантаження на навколишнє природне середовище
Автори:
ХАРЧИШИН В.М.
,
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
МЕЛЬНИЧЕНКО О.М.
,
ЦЕХМІСТРЕНКО С.І.
,
ГЕРАСИМЕНКО В.Ю.
,
ОНИЩЕНКО Л.С.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-108-115
Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
Автори:
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-128-136
Технологічні аспекти розроблення термовакуумної установки сушіння зерна з одночасною дегідратацією і дезінсекцією
Автори:
КУТОВИЙ В.О.
,
КУЦАН О.Т.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-137-144
Радіоекологічний моніторинг накопичення 90Sr та 137Cs в організмах риб деяких водойм лісостепу України
Автори:
СКИБА В.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-145-154