Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ДИМАНЬ Н.О.
Використання ДНК-технологій для експертизи харчових продуктів
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ДИМАНЬ Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-90-99
Порівняльний аналіз методів виділення ДНК із різних тканин риб
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ШОСТАК Л.В.
,
ДУБІН О.В.
,
ДИМАНЬ Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-178-1-97-104
Порівняльний аналіз різноманіття бджіл в оселищах антропогенного типу
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ЯЩЕНКО С.А.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ДИМАНЬ Н.О.
,
ЗАГОРУЙ Л.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-175-2-70-77