Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ЧЕРНЮК С.В.
Порівняльний аналіз деяких фізико-хімічних показників плодів різних видів цитрусових
Автори:
ПОЛІЩУК В.М.
,
ЦЕХМІСТРЕНКО С.І.
,
ПОЛІЩУК С.А.
,
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
ЧЕРНЮК С.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2025-194-1-93-102
Кукурудзяний силос, управління керованими факторами
Автори:
МАХАННА Б.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
,
ЧЕРНЮК С.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2025-194-1-72-80
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
Автори:
ВОВКОГОН А.Г.
,
НАДТОЧІЙ В.М.
,
РОЛЬ Н.В.
,
МЕРЗЛОВА Г.В.
,
СЛЮСАРЕНКО А.О.
,
СЛЮСАРЕНКО С.В.
,
ЧЕРНЮК С.В.
,
КАЧАН А.Д.
,
НЕДАШКІВСЬКИЙ В.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2020-158-2-128-138
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПІД ЧАС КОНСЕРВУВАННЯ КУКУРУДЗЯНОГО СИЛОСУ
Автори:
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ СИЛОСУ, КОНСЕРВОВАНОГО МІКРОБНИМ ІНОКУЛЯНТОМ, ЗА ВІДГОДІВЛІ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
Автори:
MAHANNA B.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
,
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ СИЛОСУ, КОНСЕРВОВАНОГО МІКРОБНИМ ІНОКУЛЯНТОМ У ГОДІВЛІ ДІЙНИХ КОРІВ
Автори:
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
ПРОДУКТИВНІСТЬ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ ЗА ЗГОДОВУВАННЯ КОРМОВИХ ДОБАВОК
Автори:
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.
,
ЧЕРНЮК С.В.
,
КОСЯНЕНКО О.М.
ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ У СІНАЖУВАННІ
Автори:
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
,
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.