Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ЧЕРНЮК С.В.
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
Автори:
ВОВКОГОН А.Г.
,
НАДТОЧІЙ В.М.
,
РОЛЬ Н.В.
,
МЕРЗЛОВА Г.В.
,
СЛЮСАРЕНКО А.О.
,
СЛЮСАРЕНКО С.В.
,
ЧЕРНЮК С.В.
,
КАЧАН А.Д.
,
НЕДАШКІВСЬКИЙ В.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2020-158-2-128-138
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПІД ЧАС КОНСЕРВУВАННЯ КУКУРУДЗЯНОГО СИЛОСУ
Автори:
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ СИЛОСУ, КОНСЕРВОВАНОГО МІКРОБНИМ ІНОКУЛЯНТОМ, ЗА ВІДГОДІВЛІ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
Автори:
MAHANNA B.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
,
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ СИЛОСУ, КОНСЕРВОВАНОГО МІКРОБНИМ ІНОКУЛЯНТОМ У ГОДІВЛІ ДІЙНИХ КОРІВ
Автори:
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
ПРОДУКТИВНІСТЬ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ ЗА ЗГОДОВУВАННЯ КОРМОВИХ ДОБАВОК
Автори:
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.
,
ЧЕРНЮК С.В.
,
КОСЯНЕНКО О.М.
ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ У СІНАЖУВАННІ
Автори:
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
,
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.