Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Про журнал
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

ДИМАНЬ Н.О.

Використання ДНК-технологій для експертизи харчових продуктів

Автори: 
ДИМАНЬ Т.М., ДИМАНЬ Н.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-90-99

Порівняльний аналіз методів виділення ДНК із різних тканин риб

Автори: 
ДИМАНЬ Т.М., ШОСТАК Л.В., ДУБІН О.В., ДИМАНЬ Н.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-178-1-97-104

Порівняльний аналіз різноманіття бджіл в оселищах антропогенного типу

Автори: 
ДИМАНЬ Т.М., ЯЩЕНКО С.А., МАЗУР Т.Г., ДИМАНЬ Н.О., ЗАГОРУЙ Л.П.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-175-2-70-77