Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

ТОЛОК Г.А.

ORCID: 
https://orcid.org/0000-0002-2971-1645

Перспективи розроблення технології борошняної кулінарної продукції з підвищеним умістом йоду та харчових волокон

Автори: 
АНТОНЕНКО А.В., БРОВЕНКО Т.В., ВАСИЛЕНКО О.В., ЗЕМЛІНА Ю.В., КРИВОРУЧКО М.Ю., ТОЛОК Г.А.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-107-115