Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Про журнал
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

АНТОНЕНКО А.В.

ORCID: 
http://orcid.org/0000-0001-9397-1209

Перспективи розроблення технології борошняної кулінарної продукції з підвищеним умістом йоду та харчових волокон

Автори: 
АНТОНЕНКО А.В., БРОВЕНКО Т.В., ВАСИЛЕНКО О.В., ЗЕМЛІНА Ю.В., КРИВОРУЧКО М.Ю., ТОЛОК Г.А.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-107-115

Технологія печива функціонального призначення з фруктозою та харчовими волокнами

Автори: 
АНТОНЕНКО А.В., БОСАК Ю.М., ГОЛОБУРДА М.В., ДМИТРУК К.М., КАЗАКЕВИЧ С.С., КАРПЕНКО А.І.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-143-151