Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ЦАП С.В.
ВПЛИВ АКТИВНИХ ДРІЖДЖІВ НА ПОКАЗНИКИ ПРОДУКТИВНОСТІ КУРЕЙ-НЕСУЧОК
Автори:
ОРІЩУК О.С.
,
ЦАП С.В.
,
ІЖБОЛДІНА О.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-150-2-64-70
ОСОБЛИВОСТІ ПЕРЕТРАВНОСТІ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН РАЦІОНУ КІТНИМИ ВІВЦЕМАТКАМИ ЗА ДОДАТКОВОГО ВВЕДЕННЯ КОБАЛЬТУ
Автори:
МИКИТЮК В.В.
,
ВАСИЛЕНКО Т.О.
,
ОРІЩУК О.С.
,
ЦАП С.В.
,
ПОРОТІКОВА І.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2018-145-2-24-31
ВПЛИВ КОМПЛЕКСНИХ КОРМОВИХ ДОБАВОК З ВВЕДЕННЯМ ПАЛЬМОВОГО ЖИРУ НА ПРОДУКТИВНІСТЬ ТА ГІСТОЛОГІЧНУ БУДОВУ ПЕЧІНКИ БРОЙЛЕРІВ
Автори:
ЦАП С.В.
,
ОРІЩУК О.С.