Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Про журнал
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

СОБОЛЄВ О.І.

РОЗВИТОК ОРГАНІВ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ У КАЧЕНЯТ, ЩО ВИРОЩУЮТЬСЯ НА М'ЯСО, ЗА РІЗНОГО РІВНЯ СЕЛЕНУ В КОМБІКОРМАХ

Автори: 
СОБОЛЄВ О.І.

ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН КУРЧАТАМИ-БРОЙЛЕРАМИ ЗА ВИКОРИСТАННЯ СЕЛЕНУ В СКЛАДІ КОМБІКОРМІВ

Автори: 
СОБОЛЄВ О.І.

ЗАБІЙНІ ТА М’ЯСНІ ЯКОСТІ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ ЗАЛЕЖНО ВІД РІВНЯ СЕЛЕНУ В КОМБІКОРМАХ

Автори: 
СОБОЛЄВ О.І.

ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ГУСЕНЯТ, ЩО ВИРОЩУЮТЬСЯ НА М’ЯСО ЗА ВИКОРИСТАННЯ У КОМБІКОРМАХ ДОБАВОК ЛІТІЮ

Автори: 
ГРИБАНОВА А.А., СОБОЛЄВ О.І.