Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ПАСІЧНИЙ В.М.
ВПЛИВ НАНОКОМПОЗИТУ НА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ПОКАЗНИКИ БІЛКОВИХ ПРЕПАРАТІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
Автори:
ІВАНОВ С.В.
,
ПАСІЧНИЙ В.М.
,
СТРАШИНСЬКИЙ І.М.
,
ФУРСІК О.П.
ВИКОРИСТАННЯ КАРОТИНОВМІСНИХ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ В ТЕХНОЛОГІЇ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З М'ЯСА ПТИЦІ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
Автори:
ПАСІЧНИЙ В.М.
,
ГЕРЕДЧУК А.М.
,
ГЕРАСИМЕНКО М.Ю.
УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ КОНВЕКТИВНО-ІНФРАЧЕРВОНОГО СУШІННЯ БІЛКОВИХ КОМПОЗИЦІЙ
Автори:
СТРЕЛЬЧЕНКО Л.В.
,
ДУБКОВЕЦЬКИЙ І.В.
,
МАЛЕЖИК І.Ф.
,
ПАСІЧНИЙ В.М.
,
СТРАШИНСЬКИЙ І.М.
,
КОЛОМІЄЦЬ Р.А.
УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ М’ЯСО-РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ
Автори:
ПАСІЧНИЙ В.М.
,
СТЕПАНЕНКО І.О.
,
МІЩУК М.Ю.
,
МАКАРЧУК М.Р.
,
ВИШНИВЕНКО С.В.
,
ЯСТРЕБА Ю.А.