Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Про журнал
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

КАЧАН А.Д.

Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання

Автори: 
ВОВКОГОН А.Г., НАДТОЧІЙ В.М., РОЛЬ Н.В., МЕРЗЛОВА Г.В., СЛЮСАРЕНКО А.О., СЛЮСАРЕНКО С.В., ЧЕРНЮК С.В., КАЧАН А.Д., НЕДАШКІВСЬКИЙ В.М.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2020-158-2-128-138

ВПЛИВ ДОЇЛЬНИХ УСТАНОВОК РІЗНИХ ТИПІВ НА ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ СИРОГО МОЛОКА

Автори: 
ВОВКОГОН А.Г., НАДТОЧІЙ В.М., КАЛІНІНА Г.П., ГРЕБЕЛЬНИК О.П., ФЕДОРУК Н.М., ЗАГОРУЙ Л.П., ГАЛАЙ О.Ю., КАЧАН А.Д.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-147-1-118-125