Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
×
Повідомлення про помилку
Warning
: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable в
bootstrap_table()
(рядок
238
із
/var/www/html/sites/all/themes/bootstrap/templates/system/table.func.php
).
АНТОНЕНКО А.В.
ORCID:
http://orcid.org/0000-0001-9397-1209
Перспективи розроблення технології борошняної кулінарної продукції з підвищеним умістом йоду та харчових волокон
Автори:
АНТОНЕНКО А.В.
,
БРОВЕНКО Т.В.
,
ВАСИЛЕНКО О.В.
,
ЗЕМЛІНА Ю.В.
,
КРИВОРУЧКО М.Ю.
,
ТОЛОК Г.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-107-115
Технологія печива функціонального призначення з фруктозою та харчовими волокнами
Автори:
АНТОНЕНКО А.В.
,
БОСАК Ю.М.
,
ГОЛОБУРДА М.В.
,
ДМИТРУК К.М.
,
КАЗАКЕВИЧ С.С.
,
КАРПЕНКО А.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-143-151