Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Про журнал
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

ПАСІЧНИЙ В.М.

ВПЛИВ НАНОКОМПОЗИТУ НА ФУНКЦІОНАЛЬНІ ПОКАЗНИКИ БІЛКОВИХ ПРЕПАРАТІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯ

Автори: 
ІВАНОВ С.В., ПАСІЧНИЙ В.М., СТРАШИНСЬКИЙ І.М., ФУРСІК О.П.

ВИКОРИСТАННЯ КАРОТИНОВМІСНИХ БІЛКОВО-ЖИРОВИХ ЕМУЛЬСІЙ В ТЕХНОЛОГІЇ КУЛІНАРНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ З М'ЯСА ПТИЦІ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ

Автори: 
ПАСІЧНИЙ В.М., ГЕРЕДЧУК А.М., ГЕРАСИМЕНКО М.Ю.

УДОСКОНАЛЕННЯ ПРОЦЕСУ КОНВЕКТИВНО-ІНФРАЧЕРВОНОГО СУШІННЯ БІЛКОВИХ КОМПОЗИЦІЙ

Автори: 
СТРЕЛЬЧЕНКО Л.В., ДУБКОВЕЦЬКИЙ І.В., МАЛЕЖИК І.Ф., ПАСІЧНИЙ В.М., СТРАШИНСЬКИЙ І.М., КОЛОМІЄЦЬ Р.А.

УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЙ М’ЯСО-РИБНИХ НАПІВФАБРИКАТІВ

Автори: 
ПАСІЧНИЙ В.М., СТЕПАНЕНКО І.О., МІЩУК М.Ю., МАКАРЧУК М.Р., ВИШНИВЕНКО С.В., ЯСТРЕБА Ю.А.