Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
×
Повідомлення про помилку
Warning
: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable в
bootstrap_table()
(рядок
238
із
/var/www/html/sites/all/themes/bootstrap/templates/system/table.func.php
).
ЗДОРОВЦЕВА Л.М.
ВІТАМІН Е ЯК ІНГІБІТОР ОКИСНОГО ПСУВАННЯ М’ЯСА ГУСЕЙ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
Автори:
ДАНЧЕНКО О.О.
,
РУБАН Г.В.
,
ЗДОРОВЦЕВА Л.М.
,
ДАНЧЕНКО М.М.
,
ГАПОНЕНКО Т.М.
,
КОЛЯДЕНКО В.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-150-2-137-144
АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ СКЕЛЕТНИХ М’ЯЗІВ ГУСЕЙ У ПЕРЕДЗАБІЙНОМУ ПЕРІОДІ
Автори:
ДАНЧЕНКО О.О.
,
ЗДОРОВЦЕВА Л.М.
,
ДАНЧЕНКО М.М.
,
РУБАН Г.В.