Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
РУБАН Г.В.
ВІТАМІН Е ЯК ІНГІБІТОР ОКИСНОГО ПСУВАННЯ М’ЯСА ГУСЕЙ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ
Автори:
ДАНЧЕНКО О.О.
,
РУБАН Г.В.
,
ЗДОРОВЦЕВА Л.М.
,
ДАНЧЕНКО М.М.
,
ГАПОНЕНКО Т.М.
,
КОЛЯДЕНКО В.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-150-2-137-144
АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ СКЕЛЕТНИХ М’ЯЗІВ ГУСЕЙ У ПЕРЕДЗАБІЙНОМУ ПЕРІОДІ
Автори:
ДАНЧЕНКО О.О.
,
ЗДОРОВЦЕВА Л.М.
,
ДАНЧЕНКО М.М.
,
РУБАН Г.В.
ВПЛИВ ВІКАСОЛУ НА АКТИВНІСТЬ ФЕРМЕНТІВ ЦИКЛУ КРЕБСА І АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ ТА СТАН ПЕРОКСИДНОГО ОКИСНЕННЯ У М’ЯЗАХ ГУСЕЙ
Автори:
ЯКОВІЙЧУК О.В.
,
РУБАН Г.В.
,
ДАНЧЕНКО О.О.