Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

РУБАН Г.В.

ВІТАМІН Е ЯК ІНГІБІТОР ОКИСНОГО ПСУВАННЯ М’ЯСА ГУСЕЙ ПІД ЧАС ЗБЕРІГАННЯ

Автори: 
ДАНЧЕНКО О.О., РУБАН Г.В., ЗДОРОВЦЕВА Л.М., ДАНЧЕНКО М.М., ГАПОНЕНКО Т.М., КОЛЯДЕНКО В.В.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-150-2-137-144

АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ СКЕЛЕТНИХ М’ЯЗІВ ГУСЕЙ У ПЕРЕДЗАБІЙНОМУ ПЕРІОДІ

Автори: 
ДАНЧЕНКО О.О., ЗДОРОВЦЕВА Л.М., ДАНЧЕНКО М.М., РУБАН Г.В.

ВПЛИВ ВІКАСОЛУ НА АКТИВНІСТЬ ФЕРМЕНТІВ ЦИКЛУ КРЕБСА І АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ ТА СТАН ПЕРОКСИДНОГО ОКИСНЕННЯ У М’ЯЗАХ ГУСЕЙ

Автори: 
ЯКОВІЙЧУК О.В., РУБАН Г.В., ДАНЧЕНКО О.О.