Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

ГОЙКО І.Ю.

ORCID: 
https://orcid.org/0000-0000-1680-5087

Застосування системи НАССР за виробництва м’ясних консервів

Автори: 
ГОЙКО І.Ю., СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2025-194-1-81-92

Аналіз та тенденції організації харчування військовослужбовців у різних країнах світу

Автори: 
ГОЙКО І.Ю., СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-127-135

Обґрунтування рецептури та дослідження комплексного показника якості фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів спеціального дієтичного споживання (для спортсменів)

Автори: 
ГОЙКО І.Ю., СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-143-154