Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Про журнал
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

СТЕЦЕНКО Н.О.

ORCID: 
https://orcid.org/0000-0001-6710-024X

Аналіз та тенденції організації харчування військовослужбовців у різних країнах світу

Автори: 
ГОЙКО І.Ю., СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-127-135

Обґрунтування рецептури та дослідження комплексного показника якості фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів спеціального дієтичного споживання (для спортсменів)

Автори: 
ГОЙКО І.Ю., СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-143-154