Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ГОЙКО І.Ю.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0000-1680-5087
Аналіз та тенденції організації харчування військовослужбовців у різних країнах світу
Автори:
ГОЙКО І.Ю.
,
СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-127-135
Обґрунтування рецептури та дослідження комплексного показника якості фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів спеціального дієтичного споживання (для спортсменів)
Автори:
ГОЙКО І.Ю.
,
СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-143-154