Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Про журнал
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

УГНІВЕНКО А.М.

Характеристика яловичини, отриманої від бугайців української чорно-рябої молочної породи за різного покриву туш жировою тканиною

Автори: 
КРУК О.П., УГНІВЕНКО А.М.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-190-2-17-24

Забійні і м’ясні якості чистопородних і помісних бугайців української чорно-рябої молочної породи

Автори: 
КРУК О.П., УГНІВЕНКО А.М.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-18-25

ХАРАКТЕРИСТИКА ТУШ ТА ЯЛОВИЧИНИ БИЧКІВ УКРАЇНСЬКОЇ М'ЯСНОЇ ПОРОДИ РІЗНИХ КЛАСІВ

Автори: 
УГНІВЕНКО А.М.

ОЗНАКИ ЗАБОЮ БИЧКІВ УКРАЇНСЬКОЇ М'ЯСНОЇ ПОРОДИ ЗА РІЗНОЇ ВИРАЖЕНОСТІ М’ЯСНИХ ФОРМ

Автори: 
УГНІВЕНКО А.М.