Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
УГНІВЕНКО А.М.
Характеристика яловичини, отриманої від бугайців української чорно-рябої молочної породи за різного покриву туш жировою тканиною
Автори:
КРУК О.П.
,
УГНІВЕНКО А.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-190-2-17-24
Забійні і м’ясні якості чистопородних і помісних бугайців української чорно-рябої молочної породи
Автори:
КРУК О.П.
,
УГНІВЕНКО А.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-18-25
ХАРАКТЕРИСТИКА ТУШ ТА ЯЛОВИЧИНИ БИЧКІВ УКРАЇНСЬКОЇ М'ЯСНОЇ ПОРОДИ РІЗНИХ КЛАСІВ
Автори:
УГНІВЕНКО А.М.
ОЗНАКИ ЗАБОЮ БИЧКІВ УКРАЇНСЬКОЇ М'ЯСНОЇ ПОРОДИ ЗА РІЗНОЇ ВИРАЖЕНОСТІ М’ЯСНИХ ФОРМ
Автори:
УГНІВЕНКО А.М.