Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
НАДТОЧІЙ В.М.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0003-4183-3650
Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості
Автори:
РОЛЬ Н.В.
,
НАДТОЧІЙ В.М.
,
ЦЕБРО А.Д.
,
ВОВКОГОН А.Г.
,
МЕРЗЛОВА Г.В.
,
КАЛІНІНА Г.П.
,
ГРЕБЕЛЬНИК О.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-152-158
Встановлення критичних контрольних точок за системою НАССР за виробництва вершкового масла методом збивання
Автори:
ВОВКОГОН А.Г.
,
НАДТОЧІЙ В.М.
,
РОЛЬ Н.В.
,
МЕРЗЛОВА Г.В.
,
СЛЮСАРЕНКО А.О.
,
СЛЮСАРЕНКО С.В.
,
ЧЕРНЮК С.В.
,
КАЧАН А.Д.
,
НЕДАШКІВСЬКИЙ В.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2020-158-2-128-138
ВПЛИВ ДОЇЛЬНИХ УСТАНОВОК РІЗНИХ ТИПІВ НА ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕЧНІСТЬ СИРОГО МОЛОКА
Автори:
ВОВКОГОН А.Г.
,
НАДТОЧІЙ В.М.
,
КАЛІНІНА Г.П.
,
ГРЕБЕЛЬНИК О.П.
,
ФЕДОРУК Н.М.
,
ЗАГОРУЙ Л.П.
,
ГАЛАЙ О.Ю.
,
КАЧАН А.Д.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-147-1-118-125
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЙОГУРТУ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ
Автори:
НАДТОЧІЙ В.М.