Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ЦАЙ В.П.
ОСОБЛИВОСТІ ТРАВЛЕННЯ В РУБЦІ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ ЗАЛЕЖНО ВІД РІЗНОГО СПІВВІДНОШЕННЯ ЕНЕРГІЇ, РОЗЩЕПЛЮВАНОГО І НЕРОЗЩЕПЛЮВАНОГО ПРОТЕЇНУ В РАЦІОНІ
Автори:
РАДЧИКОВ В.Ф.
,
ЦАЙ В.П.
,
КОТ А.Н.
,
САПСАЛЬОВА Т.Л.
,
БЕСАРАБ Г.В.
,
РАЗУМОВСЬКИЙ С.Н.
,
ШУЛЬКО О.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-150-2-93-104
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ КОУБІОТІК ЕНЕРГІЯ В РАЦІОНАХ КОРІВ
Автори:
РАДЧИКОВ В.Ф.
,
ЦАЙ В.П.
,
КОТ А.Н.
,
САПСАЛЬОВА Т.Л.
,
БЕСАРАБ Г.В.
,
РАЗУМОВСЬКИЙ С.Н.
,
ПІРОВА Л.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-150-2-81-92
БВМД НА ОСНОВІ ЗЕРНА ЛЮПИНУ І АМІДО-КОНЦЕНTРАТНИХ ДОБАВОК У ГОДІВЛІ МОЛОДНЯКУ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
Автори:
РАДЧИКОВ В.Ф.
,
ЦАЙ В.П.
,
БЕСАРАБ Г.В.
,
ПИЛЮК С.Н.
,
СЕРГУЧ С.В.
,
СУЧКОВА І.В.
,
КУРТИНА В.Н.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-147-1-74-83
«ИПАН» – КОРМОВАЯ ДОБАВКА БИОЛОГИЧЕСКИ АКТИВНЫХ ВЕЩЕСТВ, ЕЕ БЕЗВРЕДНОСТЬ И ВЛИЯНИЕ НА КАЧЕСТВО МЯСА БЫЧКОВ
Автори:
ЦАЙ В.П.
,
РАДЧИКОВ В.Ф.
,
ГУРИН В.К.
,
ПЕТРОВА И.А.
,
САПСАЛЕВА Т.Л.
ВЛИЯНИЕ ФРАКЦИОННОГО СОСТАВА ПРОТЕИНА НА РОСТ И СПЕРМОПРОДУКЦИЮ РЕМОНТНЫХ БЫЧКОВ
Автори:
РАДЧИКОВ В.Ф.
,
ГУРИН В.К.
,
ЦАЙ В.П.
,
КОТ А.Н.
,
ГЛИНКОВА А.М.
,
ШНИТКО Е.А.