Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

АНДРЕУС С.М.

ORCID: 
https://orcid.org /0000-0002-8840-4100

Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом

Автори: 
АНДРЕУС С.М., РОМАНЧУК І.О., РУДАКОВА Т.В., МОІСЕЄВА Л.О., НАРІЖНИЙ С.А.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-116-127