Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
РУДАКОВА Т.В.
Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинників
Автори:
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
,
КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-136-144
Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
Автори:
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-128-136
Якість ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим жировим складом
Автори:
АНДРЕУС С.М.
,
РОМАНЧУК І.О.
,
РУДАКОВА Т.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-116-127
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими
Автори:
НАРІЖНИЙ С.А.
,
БІЛИЙ В.Ю.
,
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
ВЕЖЛІВЦЕВА С.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-178-1-124-131
Дослідження якості низькокалорійного молочного морозива
Автори:
НАРІЖНИЙ С.А.
,
ЛОМОВА Н.М.
,
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-175-2-64-69