Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинників
Автори:
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
,
КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-136-144
ВСТАНОВЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ УМОВ РОЗВЕДЕННЯ І РОЗВИТКУ ЛИЧИНОК CHIRONOMUS
Автори:
МЕРЗЛОВ С.В.
,
БЕЗПАЛИЙ І.Ф.
,
КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-147-1-135-141