Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Про журнал
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.

Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинників

Автори: 
РУДАКОВА Т.В., МІНОРОВА А.В., МОІСЕЄВА Л.О., КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л., НАРІЖНИЙ С.А., КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-136-144

ВСТАНОВЛЕННЯ ОПТИМАЛЬНИХ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ УМОВ РОЗВЕДЕННЯ І РОЗВИТКУ ЛИЧИНОК CHIRONOMUS

Автори: 
МЕРЗЛОВ С.В., БЕЗПАЛИЙ І.Ф., КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2019-147-1-135-141