Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
МІНОРОВА А.В.
Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировини
Автори:
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
,
ОСІПЕНКО І.С.
,
БОВКУН А.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-190-2-100-108
Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинників
Автори:
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
,
КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-136-144
Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини
Автори:
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-128-136
Формування структури низькокалорійного морозива із рослинними складовими
Автори:
НАРІЖНИЙ С.А.
,
БІЛИЙ В.Ю.
,
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
ВЕЖЛІВЦЕВА С.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-178-1-124-131
Дослідження якості низькокалорійного молочного морозива
Автори:
НАРІЖНИЙ С.А.
,
ЛОМОВА Н.М.
,
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-175-2-64-69