Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Головна
  • Автору
    • Подати статтю
    • Правила публікації
    • Видавнича етика
    • Порядок подання матеріалів
    • Вимоги до оформлення рукописів
    • Авторські права та ліцензування
    • Порядок рецензування
    • Політика щодо плагіату
    • Політика щодо використання генеративного ШІ
    • Заява про конфіденційність
  • Про науковий збірник
    • Історія
    • Політика відкритого доступу
    • Права авторів
    • Права доступу
    • Права користувачів
    • Редакційна колегія
    • Цілі та проблематика
    • Індексація наукового збірника
  • АРХІВ
  • Контакти

Пошукова форма

ПОДАТИ СТАТТЮ

КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.

ORCID: 
https://orcid.org/0000-0002-3549-320X

Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировини

Автори: 
РУДАКОВА Т.В., МІНОРОВА А.В., МОІСЕЄВА Л.О., КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л., НАРІЖНИЙ С.А., ОСІПЕНКО І.С., БОВКУН А.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-190-2-100-108

Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинників

Автори: 
РУДАКОВА Т.В., МІНОРОВА А.В., МОІСЕЄВА Л.О., КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л., НАРІЖНИЙ С.А., КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-136-144

Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини

Автори: 
РУДАКОВА Т.В., МІНОРОВА А.В., МОІСЕЄВА Л.О., КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л., НАРІЖНИЙ С.А.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-128-136