Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ДИМАНЬ Т.М.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0002-6428-1476
Ксеноестрогени антропогенного походження в харчових продуктах та їх вплив на здоров’я людини
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-116-126
Використання ДНК-технологій для експертизи харчових продуктів
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ДИМАНЬ Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-90-99
Порівняльний аналіз методів виділення ДНК із різних тканин риб
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ШОСТАК Л.В.
,
ДУБІН О.В.
,
ДИМАНЬ Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-178-1-97-104
Порівняльний аналіз різноманіття бджіл в оселищах антропогенного типу
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ЯЩЕНКО С.А.
,
МАЗУР Т.Г.
,
ДИМАНЬ Н.О.
,
ЗАГОРУЙ Л.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-175-2-70-77
Антимікробний ефект етерних олій у складі їстівних плівок (огляд)
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-124-134
СИРОПРИДАТНІСТЬ МОЛОКА КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ З РІЗНИМИ ГЕНОТИПАМИ КАПА-КАЗЕЇНУ, БЕТА-ЛАКТОГЛОБУЛІНУ ТА ПРОЛАКТИНУ
Автори:
ПЛІВАЧУК О.П.
,
ДИМАНЬ Т.М.
,
ОБЛАП Р.В.
РОЗРОБЛЕННЯ ТЕСТ-СИСТЕМ НА ОСНОВІ ПЛР-РЧ ДЛЯ ВИЗНАЧЕННЯ ВИДОВОЇ НАЛЕЖНОСТІ ТКАНИН У СКЛАДІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
Автори:
ОБЛАП Р.В.
,
НОВАК Н.Б.
,
ДИМАНЬ Т.М.
МОЛЕКУЛЯРНА ДІАГНОСТИКА ПОЛІМОРФІЗМУ QTL-ГЕНІВ В УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ДУБІН О.В.
,
ПЛІВАЧУК О.П.
ВИЗНАЧЕННЯ ПРИСУТНОСТІ ГЛЮТЕНУ ЗЛАКОВИХ КУЛЬТУР У ХАРЧОВИХ ПРОДУКТАХ МЕТОДОМ ПЛР-РЧ
Автори:
ОБЛАП Р.В.
,
НОВАК Н.Б.
,
СЕМЕНОВИЧ В.К.
,
ДИМАНЬ Т.М.