Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2014
»
БТФ №1 2014
МОЛЕКУЛЯРНА ДІАГНОСТИКА ПОЛІМОРФІЗМУ QTL-ГЕНІВ В УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ДУБІН О.В.
,
ПЛІВАЧУК О.П.
ВПЛИВ ЗМІШАНОЛІГАНДНОГО КОМПЛЕКСУ КУПРУМУ НА ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН У ПОРОСЯТ
Автори:
БОМКО В.С.
,
ДОЛІД С.В.
ВИКОРИСТАННЯ КИСЛОМОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ ПІД ЧАС КУЛЬТИВУВАННЯ SPIRULINA PLATENSIS
Автори:
ХОМЕНКО А.Д.
,
МЕРЗЛОВ С.В.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВІДБОРУ КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ ЗА ВЛАСНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Автори:
СТАВЕЦЬКА Р.В.
РЕГЛАМЕНТАЦІЯ ВИКОРИСТАННЯ ЦЕОЛІТУ СОКИРНИЦЬКОГО РОДОВИЩА ЗА ВИРОЩУВАННЯ ПЕРЕПЕЛІВ
Автори:
ХАРЧИШИН В.М.
,
МЕЛЬНИЧЕНКО О.М.
,
ВЕРЕД П.І.
,
ЗЛОЧЕВСЬКИЙ М.В.
ВПЛИВ ФЕРМЕНТУ ЦЕЛЮЛАЗИ НА ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА БІОЛОГІЧНУ ЦІННІСТЬ М’ЯЗІВ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Автори:
БОМКО Л.Г.
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЙОГУРТУ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ
Автори:
НАДТОЧІЙ В.М.
ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН КУРЧАТАМИ-БРОЙЛЕРАМИ ЗА ВИКОРИСТАННЯ СЕЛЕНУ В СКЛАДІ КОМБІКОРМІВ
Автори:
СОБОЛЄВ О.І.
ВПЛИВ ДОБАВОК ЛІТІЮ В КОМБІКОРМИ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА ГУСЕНЯТ
Автори:
ГРИБАНОВА А.А.
ВПЛИВ ДОБАВОК ГЕРМАНІЮ В КОМБІКОРМИ ДЛЯ ГУСЕНЯТ НА ЯКІСТЬ ЇХНЬОГО М’ЯСА
Автори:
ГУНЬЧАК О.В.
УДОСКОНАЛЕННЯ ГЕНЕАЛОГІЧНОЇ СТРУКТУРИ ПЛЕМІННИХ СТАД УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ ШЛЯХОМ ВИЯВЛЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ БУГАЇВ-ЛІДЕРІВ
Автори:
ТКАЧЕНКО М.В.
,
ТКАЧЕНКО С.В.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПІД ЧАС КОНСЕРВУВАННЯ КУКУРУДЗЯНОГО СИЛОСУ
Автори:
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
ВПЛИВ ПРЕПАРАТУ «ЕКОСОРБ» НА ЯКІСТЬ М'ЯСА КАЧОК-БРОЙЛЕРІВ
Автори:
БАТЕНКО Н.В.
СЕКРЕТОРНАЯ ФУНКЦИЯ И ЕМКОСТНАЯ СИСТЕМА ВЫМЕНИ БУЙВОЛИЦ
Автори:
ГУЗЕЕВ Ю.В.
ОЦІНКА І ДОБІР БУГАЇВ-ПЛІДНИКІВ РІЗНИХ ПОРІД ЗА ВЛАСНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Автори:
СТАРОСТЕНКО І.С.
,
БУШТРУК М.В.
,
ТИТАРЕНКО І.В.
,
ДАНИЛЕНКО В.П.
ОПТИМІЗАЦІЯ ПОЖИВНИХ СЕРЕДОВИЩ ДЛЯ КУЛЬТИВУВАННЯ ШТАМУ BACILLUS MACERANS ЯК ПРОДУЦЕНТА ПЕКТОЛІТИЧНОЇ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ
Автори:
БОЛОХОВСЬКИЙ В.В.
,
МЕЛЬНИЧЕНКО О.М.
ЗВ'ЯЗОК ЦИТОГЕНЕТИЧНОЇ МІНЛИВОСТІ З ПРОДУКТИВНІСТЮ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ
Автори:
ОЛЕШКО В.П.
,
БАБЕНКО О.І.
АДАПТАЦІЙНА ЗДАТНІСТЬ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ КОРІВ ГОЛШТИНСЬКОЇ ПОРОДИ ЗАРУБІЖНОЇ І ВІТЧИЗНЯНОЇ СЕЛЕКЦІЇ ДО УМОВ ДОЇННЯ ЗА БЕЗПРИВ’ЯЗНО-БОКСОВОГО УТРИМАННЯ В ЗОНІ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
Автори:
ЛЕСЬ С.А.
LIPID PEROXIDATION IN POULTRY ORGANISM
Автори:
TSEKHMISTRENKO O.
INFLUENCE OF DIFFERENT LEVELS AND SOURCES OF SELENIUM IN PIGLET MIXED FODDER ON PRODUCTIVITY AND HEAVY METALS CONTENT IN THE SLAUGHTER PRODUCTS
Автори:
L. Pirova
1
2
наступна ›
остання »