Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2020
»
БТФ №1 2020
РІЧНА ДИНАМІКА ПАРАМЕТРІВ МІКРОКЛІМАТУ У СЕКЦІЇ З СИСТЕМОЮ ВЕНТИЛЯЦІЇ РІВНОМІРНОГО ТИСКУ ЗАЛЕЖНО ВІД ЖИВОЇ МАСИ ТВАРИН
Автори:
ЛАДАКА В.І.
,
ХМЕЛЬНИЧИЙ Л.М.
,
ШПЕТНИЙ М.Б.
,
ВЕЧОРКА В.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2020-156-1-7-14
EFFECT OF PROTEASE SUPPLEMENTATION ON THE PERFORMANCE AND DIGESTIBILITY OF BROILERS
Автори:
MUHAMMAD HASNAIN RIAZ
,
AAMIR IQBAL
,
SAMIULLAH KHAN
,
MUHAMMAD TAHIR
,
MIAN NAZIR SHAH
,
SAMEEULLAH MEMOON
,
KARKACH P.
,
MASHKIN Yu.
,
BOMKO V.
,
TYTARIOVA O.
,
TSEKHMISTRENKO O.
,
ISMAIL BAYRAM
,
KUZMENKO O.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-15-21
ТОНИНА ВОВНИ ТА ЇЇ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗОК З ПОКАЗНИКАМИ ПРОДУКТИВНОСТІ БАРАНЦІВ АСКАНІЙСЬКОЇ ТОНКОРУННОЇ ПОРОДИ ТАВРІЙСЬКОГО ТИПУ
Автори:
НЕЖЛУКЧЕНКО Т.І.
,
КОРБИЧ Н.М.
,
НЕЖЛУКЧЕНКО Н.В.
,
ДУБИНСЬКИЙ О.Л.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-22-28
ТРИВАЛІСТЬ ЖИТТЯ КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ БУРОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ ЗАЛЕЖНО ВІД ЛІНІЙНОЇ ОЦІНКИ МОРФОЛОГІЧНИХ ОЗНАК ВИМЕНІ
Автори:
ХМЕЛЬНИЧИЙ Л.М.
,
ВЕЧОРКА В.В.
,
ХМЕЛЬНИЧИЙ С.Л.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-29-38
ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕНЕТИЧНОЇ СТРУКТУРИ ЗА ГЕНОМ β-КАЗЕЇНУ ПЛІДНИКІВ, ДОПУЩЕНИХ ДО ВИКОРИСТАННЯ В УКРАЇНІ У 2020 РОЦІ
Автори:
ЛАДИКА В.І.
,
СКЛЯРЕНКО Ю.І.
,
ПАВЛЕНКО Ю.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-39-45
ПРОДУКТИВНІСТЬ КОРІВ ЗА АЛІМЕНТАРНОГО НАДХОДЖЕННЯ В ОРГАНІЗМ ВАЖКИХ МЕТАЛІВ
Автори:
МАМЕНКО О.М.
,
ПОРТЯНИК С.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-46-62
PEROXIDATION PROCESSES IN THE RABBIT ORGANISM DURING POSTNATAL ONTOGENESIS
Автори:
ROL N.
,
TSEKHMISTRENKO S.
,
VOVKOHON A.
,
POLISHCHUK V.
,
POLISHCHUK S.
,
PONOMARENKO N.
,
FEDORCHENKO M.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-63-68
ЗАЛЕЖНІСТЬ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ХІМІЧНОГО СКЛАДУ М’ЯСА СВИНЕЙ ВІД ЇХ ГЕНОТИПУ І ПЕРЕДЗАБІЙНОЇ ЖИВОЇ МАСИ
Автори:
ХРАМКОВА О.М.
,
ПОВОД М.Г.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-69-75
ЗАЛЕЖНІСТЬ ПРОДУКТИВНИХ ЯКОСТЕЙ СВИНЕЙ ВІД СИСТЕМИ ВЕНТИЛЮВАННЯ ПРИМІЩЕНЬ У ПІДСИСНИЙ ПЕРІОД ЇХ ВИРОЩУВАННЯ
Автори:
ЖИЖКА С.В.
,
ПОВОД М.Г.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-76-83
ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНОМАТОК ТА РІЧНА ДИНАМІКА ІНТЕНСИВНОСТІ РОСТУ ПОРОСЯТ ЗАЛЕЖНО ВІД КОНСТРУКТИВНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ СИСТЕМИ ПІДТРИМАННЯ МІКРОКЛІМАТУ
Автори:
МИХАЛКО О.Г.
,
ПОВОД М.Г.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-84-95
ВІДТВОРНІ ЯКОСТІ СВИНОМАТОК ІРЛАНДСЬКОЇ СЕЛЕКЦІЇ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ПІДСИСНОГО ПЕРІОДУ ТА СЕЗОНУ РОКУ В УМОВАХ ПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ
Автори:
ШВАЧКА Р.П.
,
ПОВОД М.Г.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-96-104
ЕФЕКТИВНІСТЬ БІЛКОВОЇ ПІДГОДІВЛІ БДЖОЛИНИХ СІМЕЙ ЗА НАРОЩУВАННЯ ЇХ СИЛИ ДО ЗАПИЛЕННЯ ОЗИМОГО РІПАКУ
Автори:
РАЗАНОВ С.Ф.
,
НЕДАШКІВСЬКИЙ В.М.
,
МЕЛЬНИК В.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-105-110
БІОЛОГІЧНІ ТА ТЕХНОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ОТРИМАННЯ БДЖОЛИНОГО МАТОЧНОГО МОЛОЧКА
Автори:
МІЩЕНКО О.А.
,
ЛИТВИНЕНКО О.М.
,
КРИВОРУЧКО Д.І.
,
ІЩЕНКО Я.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-111-117
ПЕРЕТРАВНІСТЬ КОРМУ ТА ПРОДУКТИВНІСТЬ МОЛОДНЯКУ СВИНЕЙ НА ВІДГОДІВЛІ ЗА ВИКОРИСТАННЯ ЗМІШАНОЛІГАНДНОГО КОМПЛЕКСУ КУПРУМУ
Автори:
ПОДХАЛЮЗІНА О.М.
,
БОМКО В.С.
,
КУЗЬМЕНКО О.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-118-124
ГЕМАТОЛОГІЧНИЙ ПРОФІЛЬ КРОВІ СВИНЕЙ ЗА ЗГОДОВУВАННЯ ЦЕЛЮЛОЗОАМІЛОЛІТИЧНОЇ ДОБАВКИ
Автори:
НОВАКОВСЬКА В.Ю.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-125-131
РИБНИЦЬКО-БІОЛОГІЧНЕ ОЦІНЮВАННЯ ПОМІСНИХ КОРОПІВ УКРАЇНСЬКОЇ СЕЛЕКЦІЇ НА ПЕРШОМУ РОЦІ ЖИТТЯ
Автори:
ОЛЕШКО М. О.
,
БЕХ В.В.
,
ОЛЕШКО О.А.
,
ГЕЙКО Л. М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-132-141
ВПЛИВ ФІЗИЧНИХ ПОКАЗНИКІВ ВОДИ НА КІЛЬКІСТЬ МІКРОЯДЕР У КЛІТИНАХ ЕМБРІОНІВ ХИЖИХ ВИДІВ РИБ
Автори:
ВОДЯНІЦЬКИЙ О. М.
,
ГРИНЕВИЧ Н. Є.
,
ХОМ'ЯК О.А.
,
ПРИСЯЖНЮК Н. М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-142-149
ОПТИМІЗАЦІЯ РЕЦЕПТУРНОГО СКЛАДУ ЗАМОРОЖЕНИХ МЛИНЦІВ З М’ЯСНИМ ФАРШЕМ
Автори:
ДЗЮНДЗЯ О.В.
,
МЕРНА І.І.
,
ТРИБУХ Ю.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9270-2020-157-1-150-159