Перейти до основного матеріалу
Головна БТФ
  • Про журнал
  • Редакційна колегія
  • Автору
  • Рецензування
  • АРХІВ
  • Контакти
  • Редакційна політика і етика

Пошукова форма

КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.

ORCID: 
https://orcid.org/0000-0002-3549-320X

Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировини

Автори: 
РУДАКОВА Т.В., МІНОРОВА А.В., МОІСЕЄВА Л.О., КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л., НАРІЖНИЙ С.А., ОСІПЕНКО І.С., БОВКУН А.О.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-190-2-100-108

Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинників

Автори: 
РУДАКОВА Т.В., МІНОРОВА А.В., МОІСЕЄВА Л.О., КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л., НАРІЖНИЙ С.А., КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-136-144

Наукові підходи щодо створення технології структурованих молочних десертів з комбінованим складом сировини

Автори: 
РУДАКОВА Т.В., МІНОРОВА А.В., МОІСЕЄВА Л.О., КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л., НАРІЖНИЙ С.А.
DOI: 
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2023-182-2-128-136