Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2014
»
БТФ №1 2014
МОЛЕКУЛЯРНА ДІАГНОСТИКА ПОЛІМОРФІЗМУ QTL-ГЕНІВ В УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
,
ДУБІН О.В.
,
ПЛІВАЧУК О.П.
ВПЛИВ ЗМІШАНОЛІГАНДНОГО КОМПЛЕКСУ КУПРУМУ НА ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН У ПОРОСЯТ
Автори:
БОМКО В.С.
,
ДОЛІД С.В.
ВИКОРИСТАННЯ КИСЛОМОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ ПІД ЧАС КУЛЬТИВУВАННЯ SPIRULINA PLATENSIS
Автори:
ХОМЕНКО А.Д.
,
МЕРЗЛОВ С.В.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВІДБОРУ КОРІВ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ПОРОДИ ЗА ВЛАСНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Автори:
СТАВЕЦЬКА Р.В.
РЕГЛАМЕНТАЦІЯ ВИКОРИСТАННЯ ЦЕОЛІТУ СОКИРНИЦЬКОГО РОДОВИЩА ЗА ВИРОЩУВАННЯ ПЕРЕПЕЛІВ
Автори:
ХАРЧИШИН В.М.
,
МЕЛЬНИЧЕНКО О.М.
,
ВЕРЕД П.І.
,
ЗЛОЧЕВСЬКИЙ М.В.
ВПЛИВ ФЕРМЕНТУ ЦЕЛЮЛАЗИ НА ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА БІОЛОГІЧНУ ЦІННІСТЬ М’ЯЗІВ КУРЧАТ-БРОЙЛЕРІВ
Автори:
БОМКО Л.Г.
ЯКІСНІ ПОКАЗНИКИ ЙОГУРТУ ЗАЛЕЖНО ВІД ТРИВАЛОСТІ ЗБЕРІГАННЯ
Автори:
НАДТОЧІЙ В.М.
ПЕРЕТРАВНІСТЬ ПОЖИВНИХ РЕЧОВИН КУРЧАТАМИ-БРОЙЛЕРАМИ ЗА ВИКОРИСТАННЯ СЕЛЕНУ В СКЛАДІ КОМБІКОРМІВ
Автори:
СОБОЛЄВ О.І.
ВПЛИВ ДОБАВОК ЛІТІЮ В КОМБІКОРМИ НА ЯКІСТЬ М’ЯСА ГУСЕНЯТ
Автори:
ГРИБАНОВА А.А.
ВПЛИВ ДОБАВОК ГЕРМАНІЮ В КОМБІКОРМИ ДЛЯ ГУСЕНЯТ НА ЯКІСТЬ ЇХНЬОГО М’ЯСА
Автори:
ГУНЬЧАК О.В.
УДОСКОНАЛЕННЯ ГЕНЕАЛОГІЧНОЇ СТРУКТУРИ ПЛЕМІННИХ СТАД УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ ШЛЯХОМ ВИЯВЛЕННЯ І ВИКОРИСТАННЯ БУГАЇВ-ЛІДЕРІВ
Автори:
ТКАЧЕНКО М.В.
,
ТКАЧЕНКО С.В.
ЕФЕКТИВНІСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ МІКРОБНИХ ПРЕПАРАТІВ ПІД ЧАС КОНСЕРВУВАННЯ КУКУРУДЗЯНОГО СИЛОСУ
Автори:
ЧЕРНЮК С.В.
,
ЗАГОРОДНІЙ А.П.
ВПЛИВ ПРЕПАРАТУ «ЕКОСОРБ» НА ЯКІСТЬ М'ЯСА КАЧОК-БРОЙЛЕРІВ
Автори:
БАТЕНКО Н.В.
СЕКРЕТОРНАЯ ФУНКЦИЯ И ЕМКОСТНАЯ СИСТЕМА ВЫМЕНИ БУЙВОЛИЦ
Автори:
ГУЗЕЕВ Ю.В.
ОЦІНКА І ДОБІР БУГАЇВ-ПЛІДНИКІВ РІЗНИХ ПОРІД ЗА ВЛАСНИМИ ПОКАЗНИКАМИ
Автори:
СТАРОСТЕНКО І.С.
,
БУШТРУК М.В.
,
ТИТАРЕНКО І.В.
,
ДАНИЛЕНКО В.П.
ОПТИМІЗАЦІЯ ПОЖИВНИХ СЕРЕДОВИЩ ДЛЯ КУЛЬТИВУВАННЯ ШТАМУ BACILLUS MACERANS ЯК ПРОДУЦЕНТА ПЕКТОЛІТИЧНОЇ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ
Автори:
БОЛОХОВСЬКИЙ В.В.
,
МЕЛЬНИЧЕНКО О.М.
ЗВ'ЯЗОК ЦИТОГЕНЕТИЧНОЇ МІНЛИВОСТІ З ПРОДУКТИВНІСТЮ УКРАЇНСЬКОЇ ЧОРНО-РЯБОЇ МОЛОЧНОЇ ХУДОБИ
Автори:
ОЛЕШКО В.П.
,
БАБЕНКО О.І.
АДАПТАЦІЙНА ЗДАТНІСТЬ ВИСОКОПРОДУКТИВНИХ КОРІВ ГОЛШТИНСЬКОЇ ПОРОДИ ЗАРУБІЖНОЇ І ВІТЧИЗНЯНОЇ СЕЛЕКЦІЇ ДО УМОВ ДОЇННЯ ЗА БЕЗПРИВ’ЯЗНО-БОКСОВОГО УТРИМАННЯ В ЗОНІ ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ
Автори:
ЛЕСЬ С.А.
LIPID PEROXIDATION IN POULTRY ORGANISM
Автори:
TSEKHMISTRENKO O.
INFLUENCE OF DIFFERENT LEVELS AND SOURCES OF SELENIUM IN PIGLET MIXED FODDER ON PRODUCTIVITY AND HEAVY METALS CONTENT IN THE SLAUGHTER PRODUCTS
Автори:
L. Pirova
1
2
наступна ›
остання »