Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
ОСІПЕНКО І.С.
ORCID:
https://orcid.org/0000-0002-0598-0090
Дослідження структурно-механічних характеристик молочних десертів з комбінованим складом сировини
Автори:
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
,
ОСІПЕНКО І.С.
,
БОВКУН А.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-190-2-100-108
Застосування мінеральних носіїв для іммобілізації Trichoderma viride
Автори:
МІТІОЛО Л.
,
МЕРЗЛОВ С.В.
,
МЕРЗЛОВА Г.В.
,
ОСІПЕНКО І.С.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-175-2-58-63
Вирощування черв’яків на субстраті з вмістом посліду птиці ферментованого за участі біодеструкторів
Автори:
МЕРЗЛОВ С.В.
,
ОСІПЕНКО І.С.
,
МЕРЗЛОВА Г.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-175-2-51-57