Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2021
»
БТФ №2 2021
Вплив генотипових і фенотипових чинників на показники комфорту корів
Автори:
БОРЩ О.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-7-20
Сучасний стан та перспективи розвитку вівчарства в Україні
Автори:
СУПРУН І.О.
,
ГЕТЯ А.А.
,
ФИЧАК В.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-21-31
Селекційна робота із заводським типом Багачанський у великій білій породі свиней
Автори:
ПЕРЕСАДЬКО Л.В.
,
БЕРЕЗОВСЬКИЙ М.Д.
,
ЛУЦЕНКО М.М.
,
ВАЩЕНКО П.А.
,
МАНЮНЕНКО С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-32-40
Сучасний стан внутрішньопородних типів основних молочних порід України
Автори:
ПОЧУКАЛІН А.Є.
,
ПРИЙМА С.В.
,
РІЗУН О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-41-47
Кореляція між лінійними ознаками типу корів української чорно-рябої молочної породи
Автори:
КАРПЕНКО Б.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-48-56
Вплив згодовування поліакриламіду та мінерально-вітамінних добавок на показники росту та перетравність поживних речовин корму молодняком свиней за вирощування на м’ясо
Автори:
ФЕСЕНКО В.Ф.
,
КАРКАЧ П.М.
,
КУЗЬМЕНКО П.І.
,
БІЛЬКЕВИЧ В.В.
,
МАШКІН Ю.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-57-62
Моделювання динаміки накопичення 137Cs прісноводними рибами
Автори:
ВОЛКОВА О.М.
,
БЕЛЯЄВ В.В.
,
СКИБА В.В.
,
ПРИШЛЯК С.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-63-71
Встановлення токсичності препаратів Селену
Автори:
ЦЕХМІСТРЕНКО О.С.
,
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
ЦЕХМІСТРЕНКО С.І.
,
ДЕМЧЕНКО О.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-72-77
Оцінка екологічного стану річки Рось у межах Білоцерківського району
Автори:
ГРАБОВСЬКА Т.О.
,
БАБІЙ П.О.
,
ОЛЕШКО О.А.
,
ПОЛІЩУК З.В.
,
ХАРЧИШИН В.М.
,
БУДАК О.О.
,
ВЕРЕД П.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-78-85
Acacia angustissima leaf meal use as alternative protein source in broiler (Gallus Gallus domestics) chicks feed
Автори:
RUKHSANA HABIB.
,
WASIM KHAN NIAZI.
,
ABDUR REHMAN AZAM.
,
TOOBA LATIF.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-86-91
Дослідження поліморфізму гена бета-казеїну та його зв’язок зі складом молока у корів
Автори:
ЛАДИКА В.І.
,
ПАВЛЕНКО Ю.М.
,
ДРЕВИЦЬКА Т.І.
,
ДОСЕНКО В.Є.
,
СКЛЯРЕНКО Ю.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-92-100
Вплив концентрації Кобальту в поживному середовищі на ріст біомаси каліфорнійських черв’яків і накопичення у ній металу
Автори:
МАШКІН Ю.О.
,
МЕРЗЛОВ С.В.
,
КАРКАЧ П.М.
,
ФЕСЕНКО В.Ф.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-101-106
Перспективи розроблення технології борошняної кулінарної продукції з підвищеним умістом йоду та харчових волокон
Автори:
АНТОНЕНКО А.В.
,
БРОВЕНКО Т.В.
,
ВАСИЛЕНКО О.В.
,
ЗЕМЛІНА Ю.В.
,
КРИВОРУЧКО М.Ю.
,
ТОЛОК Г.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-107-115
Дослідження якості м'ясо-овочевих рублених напівфабрикатів на основі м'яса індички та грибів печериць
Автори:
АЗАРОВА Н.Г.
,
ШЛАПАК Н.В.
,
ГАРБАЖІЙ К.С.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-116-122
Сучасний стан і тенденції розвитку рибництва в Україні та світі
Автори:
ТРОФИМЧУК А.М.
,
ГРИНЕВИЧ Н. Є.
,
ТРОФИМЧУК М.І.
,
КУНОВСЬКИЙ Ю. В.
,
БОНДАР О.С.
,
ТКАЧЕНКО О.В.
,
САВЧУК О.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-166-2-123-133