Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2021
»
БТФ №1 2021
Тепловий стрес у дійних корів
Автори:
АМІР ІКБАЛ.
,
АБДУЛ КУДУОС.
,
ІЗМАІЛ БАЙРАМ.
,
ТИТАРЬОВА О.М.
,
БОМКО В.С.
,
КУЗЬМЕНКО О.А.
,
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-7-13
Характеристика господарсько корисних ознак корів залежно від типу конституції
Автори:
ДИНЬКО Ю.П.
,
СТАВЕЦЬКА Р.В.
,
БАБЕНКО О.І.
,
СТАРОСТЕНКО І.С.
,
КЛОПЕНКО Н.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-14-24
Вплив відбору бджолиного обніжжя пилковловлювачем на льотну активність та поведінку бджіл-збиральниць квіткового пилку
Автори:
МІЩЕНКО О.А.
,
ЛИТВИНЕНКО О.М.
,
АФАРА К.Д.
,
КРИВОРУЧКО Д.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-25-33
Вплив згодовування змішанолігандних комплексів Цинку, Мангану та Кобальту на продуктивність корів, перетравність кормів та обмін нітрогену в останній період лактації
Автори:
КРОПИВКА Ю.Г.
,
БОМКО В.С.
,
БАБЕНКО С.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-34-41
Корекція норм кальцію впродовж доби в годівлі курей-несучок
Автори:
КАРКАЧ П.М.
,
КОСТЮК М.М.
,
МАШКІН Ю.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-42-47
Вікова динаміка росту і розвитку телят молочного періоду залежно від способу їх утримання
Автори:
РАЗАНОВА О.П.
DOI:
https://doi.org10.33245/2310-9289-2021-164-1-48-56
М’ясна продуктивність перепелів за випоювання нанокристалічного діоксиду церію
Автори:
ЗОЦЕНКО В.М.
,
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
ОСТРОВСЬКИЙ Д.М.
,
АНДРІЙЧУК А.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-57-64
Санітарно-гігієнічний стан параметрів мікроклімату приміщень легкокаркасного та реконструйованого корівників у весняний період за безприв’язного боксового утримання дійного стада
Автори:
ГРИШКО В.А.
,
БАЛАЦЬКИЙ Ю.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-65-73
Аналіз молочної продуктивності корів української бурої молочної породи різних генотипів за капа-казеїном
Автори:
ЛАДИКА В.І.
,
СКЛЯРЕНКО Ю.І.
,
ПАВЛЕНКО Ю.М.
DOI:
https://doi.оrg/10.33245/2310-9289-2021-164-1-74-81
Вікова динаміка відтворних якостей свиноматок залежно від тривалості підсисного періоду
Автори:
ШВАЧКА Р.П.
,
ПОВОД М.Г.
DOI:
https://doi.оrg/10.33245/2310-9289-2021-164-1-82-97
Інтенсивність росту ремонтного молодняку свиней ірландського походження залежно від поєднання вихідних порід
Автори:
ОГЛОБЛЯ В.В.
,
ПОВОД М.Г.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-98-107
Багаторічна динаміка формування радіонуклідного забруднення промислової іхтіофауни Канівського водосховища
Автори:
СКИБА В.В.
,
ПРИСЯЖНЮК Н. М.
,
ВОЛКОВА О.М.
,
БЕЛЯЄВ В.В.
,
ПРИШЛЯК С.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-108-115
Токсичність, біотрансформація та біоакумуляція наночастинок срібла в лабораторних умовах та водних екосистемах
Автори:
ВЕРЕД П.І.
,
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
ХАРЧИШИН В.М.
,
ЗЛОЧЕВСЬКИЙ М.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-116-129
Оцінка впливу препарату «Штучна кутикула» на розвиток курячих ембріонів
Автори:
БОРДУНОВА О.Г.
,
АСТРАХАНЦЕВА О.Г.
,
ПЕТРЕНКО Г.О.
,
ДОЛБАНОСОВА Р.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-130-136
Розроблення біотехнологічного прийому з тимчасової ізоляції наповнених стільників для підвищення продуктивності медозбору та якості бджолиного меду
Автори:
БЕЗПАЛИЙ І.Ф.
,
ПОСТОЄНКО В.О.
,
МЕРЗЛОВ С.В.
,
ПОСТОЄНКО Д.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-137-142
Технологія печива функціонального призначення з фруктозою та харчовими волокнами
Автори:
АНТОНЕНКО А.В.
,
БОСАК Ю.М.
,
ГОЛОБУРДА М.В.
,
ДМИТРУК К.М.
,
КАЗАКЕВИЧ С.С.
,
КАРПЕНКО А.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-143-151
Конопляна сировина: нові перспективи для харчової промисловості
Автори:
РОЛЬ Н.В.
,
НАДТОЧІЙ В.М.
,
ЦЕБРО А.Д.
,
ВОВКОГОН А.Г.
,
МЕРЗЛОВА Г.В.
,
КАЛІНІНА Г.П.
,
ГРЕБЕЛЬНИК О.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-152-158
Використання різних форм селену в аквакультурі (огляд)
Автори:
ОЛЕШКО О.А.
,
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
МЕЛЬНИЧЕНКО О.М.
,
ГЕЙКО Л. М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2021-164-1-159-170