Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Про журнал
Редакційна колегія
Автору
Рецензування
АРХІВ
Контакти
Редакційна політика і етика
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2022
»
БТФ №1 2022
Порівняльне оцінювання стійкості продукції худоби у Північно-Східному прикордонному регіоні Румунії
Автори:
МАЧЮК В.
,
ПИНЗАРУ К.
,
РАДУ-РУСУ Р.М.
,
БІЛЬКЕВИЧ В.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-6-12
Вплив Spirulina Platensis у складі комбікорму на вміст важких металів у кролятині
Автори:
ТИТАРЬОВА О.М.
,
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.
,
КУЗЬМЕНКО О.А.
,
БЛИЗНЮК М.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-13-19
Пошук предикторів довголіття для корів молочної худоби
Автори:
ХМЕЛЬНИЧИЙ Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-20-37
Особливості екстер’єрного типу корів чорно-рябої худоби різного походження, оцінених за методикою лінійної класифікації
Автори:
ХМЕЛЬНИЧИЙ Л.М.
,
КАРПЕНКО Б.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-38-49
Відтворні якості свиноматок різних селекційних рівнів
Автори:
КРЕМЕЗЬ М.І.
,
ПОВОД М.Г.
,
МИХАЛКО О.Г.
,
ВЕРБЕЛЬЧУК Т.В.
,
ВЕРБЕЛЬЧУК С.П.
,
ЩЕРБИНА О.В.
,
КАЛИНИЧЕНКО Г.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-50-64
Продуктивність свиноматок та ріст поросят за використання різних систем підтримання мікроклімату в приміщенні
Автори:
МИХАЛКО О.Г.
,
ПОВОД М.Г.
,
ВЕРБЕЛЬЧУК Т.В.
,
ВЕРБЕЛЬЧУК С.П.
,
ЩЕРБИНА О.В.
,
МИРОНЕНКО О.І.
,
УЛЬЯНЕНКО С.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-65-74
Вплив конструктивних особливостей корівників на формування мікроклімату та якісні показники молока
Автори:
ГРИШКО В.А.
,
БАЛАЦЬКИЙ Ю.О.
,
МАЛИНА В.В.
,
ФЕДОРЧЕНКО М.М.
,
БОНДАРЕНКО Л.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-75-82
Формування господарсько корисних ознак у корів української чорно-рябої молочної породи різних генотипів за капа-казеїном
Автори:
ЛАДИКА В.І.
,
ПАВЛЕНКО Ю.М.
,
СКЛЯРЕНКО Ю.І.
,
ДРЕВИЦЬКА Т.І.
,
ДОСЕНКО В.Є.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-83-89
Порівняльна оцінка впливу згодовування живих дріжджів та бікарбонату натрію високопродуктивним коровам на їх продуктивність та якість молока
Автори:
ТИТАРЬОВА О.М.
,
ПІРОВА Л.В.
,
ЗУБЕНКО О.М.
,
УМАНЕЦЬ Д.П.
,
УМАНЕЦЬ Р.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-90-97
Синтез наночастинок селену з використанням “зелених” технологій
Автори:
ЦЕХМІСТРЕНКО О.С.
,
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
ЦЕХМІСТРЕНКО С.І.
,
СПІВАК М.Я.
,
ТИМОШОК Н.О.
,
ДЕМЧЕНКО О.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-98-113
Продуктивність та забійні показники свиней за дії пробіотичного препарату
Автори:
ЦАРУК Л.Л.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-114-123
Антимікробний ефект етерних олій у складі їстівних плівок (огляд)
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-124-134
Метабіотики – розвиток пробіотичної концепції
Автори:
КРИЖАК Л.М.
,
КАЛІНІНА Г.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-135-142
Обґрунтування рецептури та дослідження комплексного показника якості фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів спеціального дієтичного споживання (для спортсменів)
Автори:
ГОЙКО І.Ю.
,
СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-143-154
Нетрадиційні види сухого молока у технології продуктів дитячого харчування
Автори:
БЕЛІНСЬКА К.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-155-161
Питання продовольчої та харчової безпечності за тривалого зберігання м’ясних і молочних продуктів
Автори:
КУЦЬ О.
,
ВЕРБИЦЬКИЙ С.
,
БОКОВА С.
,
КОЗАЧЕНКО О.
,
ПАЦЕРА Н.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-162-167
Вплив різних доз важких металів на показники якості та безпеки м’яса і сала свиней
Автори:
ЧАЛАЯ О.С.
,
ЧАЛИЙ О.І.
,
НАГОРНИЙ С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-168-177