Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2022
»
БТФ №1 2022
×
Повідомлення про помилку
Warning
: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable в
bootstrap_table()
(рядок
238
із
/var/www/html/sites/all/themes/bootstrap/templates/system/table.func.php
).
Порівняльне оцінювання стійкості продукції худоби у Північно-Східному прикордонному регіоні Румунії
Автори:
МАЧЮК В.
,
ПИНЗАРУ К.
,
РАДУ-РУСУ Р.М.
,
БІЛЬКЕВИЧ В.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-6-12
Вплив Spirulina Platensis у складі комбікорму на вміст важких металів у кролятині
Автори:
ТИТАРЬОВА О.М.
,
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.
,
КУЗЬМЕНКО О.А.
,
БЛИЗНЮК М.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-13-19
Пошук предикторів довголіття для корів молочної худоби
Автори:
ХМЕЛЬНИЧИЙ Л.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-20-37
Особливості екстер’єрного типу корів чорно-рябої худоби різного походження, оцінених за методикою лінійної класифікації
Автори:
ХМЕЛЬНИЧИЙ Л.М.
,
КАРПЕНКО Б.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-38-49
Відтворні якості свиноматок різних селекційних рівнів
Автори:
КРЕМЕЗЬ М.І.
,
ПОВОД М.Г.
,
МИХАЛКО О.Г.
,
ВЕРБЕЛЬЧУК Т.В.
,
ВЕРБЕЛЬЧУК С.П.
,
ЩЕРБИНА О.В.
,
КАЛИНИЧЕНКО Г.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-50-64
Продуктивність свиноматок та ріст поросят за використання різних систем підтримання мікроклімату в приміщенні
Автори:
МИХАЛКО О.Г.
,
ПОВОД М.Г.
,
ВЕРБЕЛЬЧУК Т.В.
,
ВЕРБЕЛЬЧУК С.П.
,
ЩЕРБИНА О.В.
,
МИРОНЕНКО О.І.
,
УЛЬЯНЕНКО С.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-65-74
Вплив конструктивних особливостей корівників на формування мікроклімату та якісні показники молока
Автори:
ГРИШКО В.А.
,
БАЛАЦЬКИЙ Ю.О.
,
МАЛИНА В.В.
,
ФЕДОРЧЕНКО М.М.
,
БОНДАРЕНКО Л.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-75-82
Формування господарсько корисних ознак у корів української чорно-рябої молочної породи різних генотипів за капа-казеїном
Автори:
ЛАДИКА В.І.
,
ПАВЛЕНКО Ю.М.
,
СКЛЯРЕНКО Ю.І.
,
ДРЕВИЦЬКА Т.І.
,
ДОСЕНКО В.Є.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-83-89
Порівняльна оцінка впливу згодовування живих дріжджів та бікарбонату натрію високопродуктивним коровам на їх продуктивність та якість молока
Автори:
ТИТАРЬОВА О.М.
,
ПІРОВА Л.В.
,
ЗУБЕНКО О.М.
,
УМАНЕЦЬ Д.П.
,
УМАНЕЦЬ Р.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-90-97
Синтез наночастинок селену з використанням “зелених” технологій
Автори:
ЦЕХМІСТРЕНКО О.С.
,
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
ЦЕХМІСТРЕНКО С.І.
,
СПІВАК М.Я.
,
ТИМОШОК Н.О.
,
ДЕМЧЕНКО О.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-98-113
Продуктивність та забійні показники свиней за дії пробіотичного препарату
Автори:
ЦАРУК Л.Л.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-114-123
Антимікробний ефект етерних олій у складі їстівних плівок (огляд)
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-124-134
Метабіотики – розвиток пробіотичної концепції
Автори:
КРИЖАК Л.М.
,
КАЛІНІНА Г.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-135-142
Обґрунтування рецептури та дослідження комплексного показника якості фаршу для виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів спеціального дієтичного споживання (для спортсменів)
Автори:
ГОЙКО І.Ю.
,
СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-143-154
Нетрадиційні види сухого молока у технології продуктів дитячого харчування
Автори:
БЕЛІНСЬКА К.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-155-161
Питання продовольчої та харчової безпечності за тривалого зберігання м’ясних і молочних продуктів
Автори:
КУЦЬ О.
,
ВЕРБИЦЬКИЙ С.
,
БОКОВА С.
,
КОЗАЧЕНКО О.
,
ПАЦЕРА Н.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-162-167
Вплив різних доз важких металів на показники якості та безпеки м’яса і сала свиней
Автори:
ЧАЛАЯ О.С.
,
ЧАЛИЙ О.І.
,
НАГОРНИЙ С.А.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2022-170-1-168-177