Перейти до основного матеріалу
БТФ
Toggle navigation
Головна
Автору
Подати статтю
Правила публікації
Видавнича етика
Порядок подання матеріалів
Вимоги до оформлення рукописів
Авторські права та ліцензування
Порядок рецензування
Політика щодо плагіату
Політика щодо використання генеративного ШІ
Заява про конфіденційність
Про науковий збірник
Історія
Політика відкритого доступу
Права авторів
Права доступу
Права користувачів
Редакційна колегія
Цілі та проблематика
Індексація наукового збірника
АРХІВ
Контакти
Пошукова форма
Пошук
English
Українська
Перехід
Ви є тут
Головна
»
2024
»
БТФ №1 2024
×
Повідомлення про помилку
Warning
: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable в
bootstrap_table()
(рядок
238
із
/var/www/html/sites/all/themes/bootstrap/templates/system/table.func.php
).
Оцінювання ризику забруднення важкими металами кормів та органічних відходів тваринництва
Автори:
ПОРТЯНИК С.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-6-17
Забійні і м’ясні якості чистопородних і помісних бугайців української чорно-рябої молочної породи
Автори:
КРУК О.П.
,
УГНІВЕНКО А.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-18-25
Технологічні прийоми обмеження репродуктивної діяльності бджолиних маток в умовах медозбору
Автори:
МІЩЕНКО О.А.
,
ЛИТВИНЕНКО О.М.
,
БОНДАРЧУК Г.Л.
,
РОМАНЕНКО Л.І.
,
АФАРА К.Д.
,
КРИВОРУЧКО Д.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-26-33
Довголіття корів молочної худоби, залежно від віку першого отелення
Автори:
КОМПАНЕЦЬ І.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-34-41
Ефективність застосування ферментного препарату Hemicell® HT за вирощування молодняку гусенят
Автори:
БАБЕНКО С.П.
,
БОМКО В.С.
,
КУЗЬМЕНКО О.А.
,
ЧЕРНЯВСЬКИЙ О.О.
,
ТИТАРЬОВА О.М.
,
СЛОМЧИНСЬКИЙ М.М.
,
НЕДАШКІВСЬКИЙ В.М.
,
СОБОЛЕВА С.В.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-42-50
Вплив розміру свиноферми на реалізацію відтворювальних якостей свиноматок данської селекції
Автори:
ВОЩЕНКО І.Б.
,
ПОВОД М.Г.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-51-63
Дослідження поліморфізму гена капа-казеїну в популяцій великої рогатої худоби, створених на материнській основі лебединської породи
Автори:
ЛАДИКА В.І.
,
МАЛІКОВА А.І.
,
СКЛЯРЕНКО Ю.І.
,
ПАВЛЕНКО Ю.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-64-70
Теоретичні аспекти інноваційних технологій у свинарстві
Автори:
ФЕСЕНКО В.Ф.
,
КАРКАЧ П.М.
,
МАШКІН Ю.О.
,
КУЗЬМЕНКО П.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-71-80
Вплив використання біокон’югатів наноселену разом з пробіотиками на метаболічні показники організму перепелів
Автори:
БІТЮЦЬКИЙ В.С.
,
ЦЕХМІСТРЕНКО С.І.
,
ХАРЧИШИН В.М.
,
МЕЛЬНИЧЕНКО Ю.О.
,
ТИМОШОК Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-81-88
Вплив целюлозолітичного препарату на продуктивні якості равликів виду Helix Aspersa Maxima
Автори:
ГЛАВАТЧУК В.А.
,
ОГОРОДНІЧУК Г.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-89-96
Властивості наночастинок срібла та міді, отриманих методами «зеленої» хімії
Автори:
ЦЕХМІСТРЕНКО О.С.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-97-105
М’ясна продуктивність перепелів породи Фараон за випоювання біотехнологічною добавкою (суспензія Chlorella sorokiniana)
Автори:
ГРИШКО В.А.
,
ЗОЦЕНКО В.М.
,
ОСТРОВСЬКИЙ Д.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-106-115
Ксеноестрогени антропогенного походження в харчових продуктах та їх вплив на здоров’я людини
Автори:
ДИМАНЬ Т.М.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-116-126
Аналіз та тенденції організації харчування військовослужбовців у різних країнах світу
Автори:
ГОЙКО І.Ю.
,
СТЕЦЕНКО Н.О.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-127-135
Дослідження формування структури молочних десертів з комбінованим складом сировини під впливом технологічних чинників
Автори:
РУДАКОВА Т.В.
,
МІНОРОВА А.В.
,
МОІСЕЄВА Л.О.
,
КРУШЕЛЬНИЦЬКА Н.Л.
,
НАРІЖНИЙ С.А.
,
КОРОЛЬ-БЕЗПАЛА Л.П.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-136-144
Використання ISSR-маркерів для генотипування експериментальної групи великоротого окуня Micropterus salmoides (LACEPEDE, 1802), вирощеного у ставках Полісся України
Автори:
МАРІУЦА А.Е.
,
БОРИСЕНКО Н.О.
,
ГУЩИН В.О.
,
ГРИЦИНЯК І.І.
DOI:
https://doi.org/10.33245/2310-9289-2024-186-1-145-150